Το ενδοπανεπιστημιακό δίκτυο WebScienceNet προτείνεται από μέλη του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) διαφόρων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που έχουν κοινό ενδιαφέρον στην ανάπτυξη και μελέτη τεχνολογιών και συστημάτων που χρησιμοποιούν ως μέσο το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα προτείνεται ενδοπανεπιστημιακό δίκτυο με αντικείμενο την επιστήμη του Ιστού (web science) με ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνολογίες για το μελλοντικό διαδίκτυο. Ο κωδικός του προτεινόμενου δικτύου είναι WebScienceNet. Στο δίκτυο συμμετέχουν μέχρι τώρα 23 μέλη του Πανεπιστημίου Πατρών που υπηρετούν σε 10 διαφορετικά Τμήματα
Ιστότοπος Ενδοπανεπιστημιακού Δικτύου

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Υλικό ημερίδας 14 Ιουλίου 2010

Το υλικό της ημερίδας της 14 Ιουλίου 2010
έχει αναρτηθεί (διαφάνειες-πρόγραμμα)

επίσης φωτογραφίες από την ημερίδα

Αναρτήστε τα δικά σας σχόλια εδώ...

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, πολύ καλή πρωτοβουλία.

    Λόγω εξεταστικής εκείνη την μέρα παρακολούθησα μόνο το τελευταίο μέρος της ημερίδας (απ' τις 15.30 και μετά). Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την δομημένη, τεκμηριωμένη και κριτική ματιά της κυρίας Δασκάλου στον επίλογο της ημερίδας.

    Γενικά, ιδιαίτερα ενδιαφέρον το λογισμικό που παρουσιάστηκε από την κα. Φιλιππίδη.

    Αρνητική εντπυπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπηρχαν πολλοί καθηγητές από διάφορα κατ'εξοχήν τεχνολογικά τμήματα (Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικόι ΗΥ) του Πανεπιστημίου στο ακροατήριο.
    (μόνο τον κ.Γαροφαλάκη αναγνώρισα).

    Καλή συνέχεια στο έργο σας.

    Προπτυχιακός φοιτητής του ΤΜΗΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ο σχηματισμός του Δικτύου και η διεξαγωγή της ημερίδας εν γένει.
    Σημαντικό είναι το γεγονός οτι γίνεται έρευνα πάνω σε ευρέως χρησιμοποιούμενα αντικείμενα του διαδικτύου με στόχο την εξέλιξη τους και την ασφάλεια μας -gis, rss, facebook- αλλά και την εκπαίδευση και την πληροφορία στο διαδίκτυο.
    Αναμένουμε την επόμενη συνάντηση.

    Γ. Μιχαλόπουλος
    Σ. Σφαέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,
    Πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα. Πιο πολύ μας εντυπωσίασε η παρουσίαση του κ. Τριανταφύλλου που προτείνει κάτι πολύ επαναστατικό για την εποχή του Facebook και του Google. Ελπίζουμε να επαναληφθεί σύντομα.
    Γεώργιος Βάσσης
    Νικολίτσα Μανέττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή